
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
پاستا - انواع پاستا
 | سس قارچ و مرغ با پاستا ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید ادامه مقاله... |
 | هشت پای سوسیسی با نودل خوردن سوسیس چند بار در سال اشکال ندارد. برای اون روز می توانید این هشت پای سوسیسی را با پاستا یا نودل به سرعت آماده کنید. البته در نظر داشته باشید که از سوسیس های مرغوب با مارک های معتبر استفاده کنید. ادامه مقاله... |
 | سس خامه و تخم مرغ تهیه این سس بسیار سریع و آسان است و برای انواع پاستاها مناسب می باشد. به خاطر داشتن زرده تخم مرغ خام لازمست که با پاستا روی حرارت قرار دهید. ادامه مقاله... |
 | دم کردن پاستا به روش سنتی مواد گوشتی دلخواه را آماده کنید . چند قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده خوب سرخ کنید. سپس قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد بگذارید. آب که به جوش آمد . زردچوبه، نمک و روغن به آن اضافه کنید. پاستا را داخل قابلمه بریزید ادامه مقاله... |
 | لازانیا قالبی ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید. ادامه مقاله... |
 | کیک اسپاگتی ابتدا یک بسته اسپاگتی را یا هر نوع پاستایی را که دوست دارید را در آب جوش و مقداری زردچوبه و نمک بپزید ادامه مقاله... |
|