
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کوکو - املت (خاگینه) - انواع کوکو
 | کوکوی گوشت کوبیده این غذا از غذاهای بازیافتی است. با باقی مانده گوشت کوبیده از آبگوشتی که تهیه کرده اید می توانید این کوکوی ساده و خوشمزه را آماده کنید. ادامه مقاله... |
 | کوکوی تره تره: از گیاهان خوراکی است. رنگ آن سبز است و آن را در دسته سبزیها به شمار میآورند. برگهای آن به شکل نوارهای بلندی است که از ریشه آغاز میشوند و در امتداد طولی شکاف دارد. تره داراي مقدار زيادي آهن است و ويتامين«ث» به مقدار زيادي در برگ هاي سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ويتامين هاي ب1 ـ ب2 در تره يافت مي شود و داراي كاراتين نيز است.
تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نيست. ادامه مقاله... |
 | کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود. ادامه مقاله... |
 | کوکو سیب زمینی کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد. ادامه مقاله... |
|