
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
خوراک - انواع خوراک گوشت
 | دلمه برگ مو برگ مو یا برگ درخت انگور سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست و برای سلامت قلب و بسیاری از دستگاههای بدن مفیده. این گیاه معمولا به صورت کنسرو شده مصرف میشه در حالیکه بهترین راه استفاده از خواص برگ مو اینه که به صورت تازه و خام و یا بخار پز مصرف بشه.
برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و غذاهای کم کالری هستن، برگ مو میتونه یک انتخاب خیلی مناسب باشه به این دلیل که بسیار کم کالری هست و همچون کاهو خاصیت سیر کنندگی داره. هر پنج برگ انگور 14 کالری داره و این مقدار کالری تعجب بر انگیز و بسیار ناچیزه.
برگ مو منبع خوبی از انواع مواد مغذی از جمله ویتامن های K, A, E, C و B6 هست. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین، آهن، فیبر، ریبوفلاوین، فولات، کلسیم، منیزیمف مس و منگنزه. ادامه مقاله... |
 | پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا خمیر فیلو (یوفکا به زبان ترکی) خمیر نازک و تردی است که در تهیه آن از نشاسته ذرت استفاده می شود. تقریبا شبیه نان لواش بسیار نازک است. از این خمیر می توان در تهیه انواع سمبوسه ها، پیراشکی ها و شیرینی ها استفاده کرد. ادامه مقاله... |
 | ترین سبزیجات سیب زمینی ها را ورقه ورقه کنید و با آب و نمک آن را نیم پز کنید. فلفل دلمه ای را تمیز کرده و به صورت ورقه در آورید. ادامه مقاله... |
 | خوراک لانه پنهان ابتدا مواد گوشتی دلخواه را کف ظرفی که قراره توی فر قرار دهیم می ریزیم و کاملا به اطراف پخش می کنیم. سپس پوره سیب زمینی را روی آن می پوشانیم و توی پوره را به تعداد تخم مرغ ها گودی هایی ایجاد کرده و درون هر گودی یک عدد تخم مرغ می شکنیم. فر را از قبل روی 190 درجه سانتی گراد گرم کرده. ادامه مقاله... |
 | لازانیا قالبی ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید. ادامه مقاله... |
 | انواع مواد گوشتی پیاز را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. پس از اینکه کمی طلایی شد. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم و سعی می کنیم تا تکه های گوشت بهم نچسبد. سپس ادویه دلخواه نظیر کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای دلخواه دیگری را به گوشت اضافه کرده و آن را هم بزنید. ادامه مقاله... |
|