
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
خوراک - انواع خوراک مرغ
 | سس قارچ و مرغ با پاستا ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید ادامه مقاله... |
 | خورش غوره مسما بادمجان و مرغ کلمه مسما در اصل مسمن بوده است، که به معنای پروار و فربه است. علت این تغییر شکل هم این است که ابتدا مسمن را مسما پنداشته اند، و سپس مانند بسیاری از موارد دیگر تنوین آن را حذف کرده اند. در هر حال امروز منظور از مسما خورشی است که تره بار آن در روغن سرخ شده و مقداری روغن جذب کرده باشد. ادامه مقاله... |
 | مرغ با سس پرتقال آب پرتقال سرشار از ویتامین ث (اسید اسکوربیک)، پتاسیم، تیامین، فسفر جی، ویتامین ب۹ (اسید فولیک) و ویتامین ب۶ میباشد. ویتامین ث در جذب آهن به بدن کمک میکند. ادامه مقاله... |
 | شنیتسل مرغ شنیتسل یک کلمه آلمانی است. نام یک غذای سنتی شهر وین اطریش است که با انواع گوشت سفید آماده می شود که در هر کجای دنیا به شیوه خاصی آماده می شود. ادامه مقاله... |
 | کیک مرغ و گردو سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم ،در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.( یا اینکه مواد را با سس مخلوط نکرده لایه لایه روی نان ها سس بمالیم، و مواد را لایه لایه روی نان ها قرار دهیم ) كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار می دهیم ادامه مقاله... |
 | مزه دار کردن مرغ مرغ را با پیاز خرد کرده داخل ظرفی بریزید سپس کمی روغن زیتون یا روغن مایع و نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران به آن اضافه کرده. ادامه مقاله... |
 | خورش فسنجان با مرغ بریانی نمکی ابتدا پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد. بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود ادامه مقاله... |
 | خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده ادامه مقاله... |
 | چیکن استراگانف ابتدا مرغ را با ادويه دلخواه مي پزيم و بعد نگینی خرد می کنیم.
پياز داغ درست مي كنيم . فلفل دلمه اي را نگيني خرد مي كنيم با پیاز داغ كمي تفت مي دهيم . قارچ هم خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم . مرغ هم ريش ريش مي كنيم . با هم قاطي مي كنيم . نمك و فلفل و كاري زردچوبه مي زنيم . ادامه مقاله... |
 | لازانیا قالبی ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید. ادامه مقاله... |
 | مرغ بریانی نمکی ابتدا مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه و ادويه کاري مزه دار مي کنيم. سپس توي مرغ را با پياز خرد کرده، فلفل دلمه اي يا قلمي، يک برگ گياه برگ بو،کمي پوست ليمو ترش، مقدراي رزماري، که قبلا اين گياهان خشک را مرطوب کرده ايم پر مي کنيم. و توي يک ظرف در دار توي يخچال مي گذاريم تا کمي بماند. ادامه مقاله... |
 | مرغ درسته با طعم زنجفیل ابتدا نمک، فلفل سیاه، ادویه دلخواه و پیاز خرد شده را توی شکم مرغ و روی مرغ می ریزیم. به خاطر اینکه مرغ چربی دارد نیازی نیست که مرغ را چرب کنیم. اما اگر بخواهید می توانید یک تکه کره را با سبزیجات معطر نظیر گیاه رزماری که من به صورت خشک در دسترس داشتم و همینطور یک تا دو برگ برگ بو که به صورت درسته توی مرغ می گذاریم. ادامه مقاله... |
|