جمعه ۳ مرداد ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
خوراک - انواع خوراک مرغ

مرغ با سس پرتقال
آب پرتقال سرشار از ویتامین ث (اسید اسکوربیک)، پتاسیم، تیامین، فسفر جی، ویتامین ب۹ (اسید فولیک) و ویتامین ب۶ می‌باشد. ویتامین ث در جذب آهن به بدن کمک می‌کند.
ادامه مقاله...

پخت مرغ ساده
پخت این مرغ بسیار ساده و خوشمزه است . برای زرشک پلو با مرغ بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

شنیتسل مرغ
شنیتسل یک کلمه آلمانی است. نام یک غذای سنتی شهر وین اطریش است که با انواع گوشت سفید آماده می شود که در هر کجای دنیا به شیوه خاصی آماده می شود.
ادامه مقاله...

کیک مرغ و گردو
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم ،در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.( یا اینکه مواد را با سس مخلوط نکرده لایه لایه روی نان ها سس بمالیم، و مواد را لایه لایه روی نان ها قرار دهیم ) كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار می دهیم
ادامه مقاله...

سس قارچ و مرغ با پاستا
ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید
ادامه مقاله...

مزه دار کردن مرغ
مرغ را با پیاز خرد کرده داخل ظرفی بریزید سپس کمی روغن زیتون یا روغن مایع و نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران به آن اضافه کرده.
ادامه مقاله...

خورش فسنجان با مرغ بریانی نمکی
ابتدا پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد. بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود
ادامه مقاله...

خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده
ادامه مقاله...

چیکن استراگانف
ابتدا مرغ را با ادويه دلخواه مي پزيم و بعد نگینی خرد می کنیم. پياز داغ درست مي كنيم . فلفل دلمه اي را نگيني خرد مي كنيم با پیاز داغ كمي تفت مي دهيم . قارچ هم خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم . مرغ هم ريش ريش مي كنيم . با هم قاطي مي كنيم . نمك و فلفل و كاري زردچوبه مي زنيم .
ادامه مقاله...

لازانیا قالبی
ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید.
ادامه مقاله...

مرغ بریانی نمکی
ابتدا مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه و ادويه کاري مزه دار مي کنيم. سپس توي مرغ را با پياز خرد کرده، فلفل دلمه اي يا قلمي، يک برگ گياه برگ بو،کمي پوست ليمو ترش، مقدراي رزماري، که قبلا اين گياهان خشک را مرطوب کرده ايم پر مي کنيم. و توي يک ظرف در دار توي يخچال مي گذاريم تا کمي بماند.
ادامه مقاله...

مرغ درسته با طعم زنجفیل
ابتدا نمک، فلفل سیاه، ادویه دلخواه و پیاز خرد شده را توی شکم مرغ و روی مرغ می ریزیم. به خاطر اینکه مرغ چربی دارد نیازی نیست که مرغ را چرب کنیم. اما اگر بخواهید می توانید یک تکه کره را با سبزیجات معطر نظیر گیاه رزماری که من به صورت خشک در دسترس داشتم و همینطور یک تا دو برگ برگ بو که به صورت درسته توی مرغ می گذاریم.
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر





پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی