چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شکلات - شکلات و آبنبات

لانه شکلاتی
لانه شکلاتی ایده بسیار ساده و ارزانی است که می توانید تهیه کنید و برای جشن تولد بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

شکلات هندوانه ای
آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشته‌است به صورتی که برخی از مراسم‌های سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می‌کنند. انواع مختلفی دارد بسته به ترکیبات آن به آجیل شور، آجیل شیرین، آجیل میوه ای تقسیم می شوند.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.
ادامه مقاله...

برگ شکلاتی
با تهیه این برگهای شکلاتی، کیکها و دسرهای خود را به آسانی تزیین کنید.
ادامه مقاله...

سیب آبنباتی
شیره شکر سوخته است، که برای دادن رنگ طلایی و طعم تلخ و شیرین به بعضی از غذاها زده می شود. ساختن کارامل در موقع لزوم کار ساده ای است، ولی از آنجا که فاسد شدنی نیست نگه داری آن هم در شیشه دربسته اشکالی ندارد.
ادامه مقاله...

کارامل
ابتدا گلوکز یا عسل ، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا رنگ کارامل بدست بیاید . اگر دماسنج مخصوص شکلات را در دسترس دارید داخل ظرف کرده و نشانگر آن عدد 250 درجه فارنهایت یا سانتی گراد را نشان خواهد داد . در غیر اینصورت به رنگ مایع و غلظت آن توجه کنید.
ادامه مقاله...

شکلات کورنفلکس
ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید.
ادامه مقاله...

کار با زرورق شکلات
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم)آب کرده.زرورق شکلات را به اندازه مورد نظر قیچی کرده. شکلات ذوب شده را روی آن ریخته و با کاردک یا چاقو به آرامی روی زرورق پهن کرده. سپس صبر کرده تا کمی سفت شود بعد با چاقو یا وسیله برش دهنده شکلات را به اندازه و اشکلال مورد نظر برش داده.
ادامه مقاله...

کاسه های شکلاتی
یک کپسول کاغذی به هر سایزی که دوست دارید انتخاب کنید. سپس شکلات را به روش بن ماری آب کنید. و داخل کپسول ریخته و به آرامی آن را تکان دهید تا شکلات تمام سطح داخلی کپسول را بپوشاند. و شکلات اضافه را در ظرف برگردادنید. کپسول را در یخچال بگذارید تا سفت شود. بعد از سفت شدن دوباره شکلات آب کرده داخل کپسول ریخته و آن را بچرخانید تا تمام سطح داخلی آن کاملا با شکلات پوشیده شود و دوباره در یخچال قرارداده.
ادامه مقاله...

پروانه های شکلاتی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure