پنج شنبه ۶ شهریور ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیکها - انواع کیک

کیک ترافل کریستالی
آیا تا به حال شده کیکی درست کردید زمان جدا کردن از قالب به قالب چسبیده و تکه تکه شد فرصت هم ندارید که یک کیک دیگه درست کنید. یا اینکه کلا توی کیک پزی مهارتی ندارید کیکتون خوب پف نمی کند و ... دلتون می خواد که یک کیک خوشگل و راحت درست کنید و مشکل فرم دادن خامه را هم نداشته باشید بهتر است این دستور را از دست ندهید.
ادامه مقاله...

کیک با هویج و نارگیل
آماده سازی این کیک بسیار ساده و راحت است. برای خیلی ها که به دنبال امتحان طعم های جدیدی هستند "گزینه مناسب و در عین حال بسیار سالم و سلامت است.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.
ادامه مقاله...

کیک توت فرنگی
توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگی‌های وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگل‌های شمال ایران توت فرنگی وحشی بطور فراوان یافت می‌شود. به‌نظر می‌رسد که اولین رقم اصلاح‌شده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد.
ادامه مقاله...

تیرامیسو
تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، زبان محلی: tiramesù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.
ادامه مقاله...

کیک اسفنجی شکلاتی
فر را روی 140 درجه سانتی گراد روشن کنید. کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید سپس با روغن کف و زاویه کف ظرف را چرب کنید. دیواره های قالب را چرب نکنید. سپس آرد ،بیکینگ پودر و نمک با هم 3 بار الک کنید.
ادامه مقاله...

کیک اسفنجی ساده
زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را با نوک قاشق چای خوری پودر تارتار با همزن برقی هم بزنید تا پف کند و سفت شود.
ادامه مقاله...

کیک بستنی
این کیک بستنی بسیار راحت و سریع آماده می شود. فقط کافی است بستنی به رنگهای مختلف آماده کنید و ...
ادامه مقاله...

چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار را پودر کرده و با کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده،
ادامه مقاله...

کیک شیفون
کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. منسجم تر از کیک اسفنجی است. مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر مناسب برای 20 نفر، قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود .
ادامه مقاله...

دستور کیک 1234
ابتدا فر رو روی درجه 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قراردهید. بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید. به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید.کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا سفید شود.
ادامه مقاله...

کیک هندوانه با تزیین انگور
ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید
ادامه مقاله...

کیک میوه
ابتدا شکر و کره و با همزن برای 3-5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه.تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.سپس وانیل وشکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ادامه مقاله...

کیک هندوانه
ابتدا هندوانه را با چاقو به شکل دلخواه درآورده. سطح هندوانه را با پنیر خامه ای پوشانده وبا خامه ریز آن را تزیین کرده. می توانید مقداری از این خامه را با رنگ مجاز خوراکی رنگ کرده.
ادامه مقاله...

کیک شطرنجی سه رنگ
ابتدا کیک را طبق دستور آماده می کنیم. سپس به سه قسمت تقسیم می کنیم و رنگ مورد نظر را با
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی