پنج شنبه ۱ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
شکلات - انواع شکلات

شکلات هندوانه ای
آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشته‌است به صورتی که برخی از مراسم‌های سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می‌کنند. انواع مختلفی دارد بسته به ترکیبات آن به آجیل شور، آجیل شیرین، آجیل میوه ای تقسیم می شوند.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی قلب (هدیه)
آماده کردن این شیرینی بسیار آسان است و همچنین بسیار خوشمزه است. با درست کردن این قلب، شیرینی را به کسانی که دوستشان دارید هدیه دهید.
ادامه مقاله...

شکلات فندقی
ایده ای بسیار خوشمزه و راحت و مناسب برای هدیه به کسانی که دوستشان داریم.
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی
تهیه این شکلات ها بسیار آسان است . برای جشن تولد و عید نوروز بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

برگ شکلاتی
با تهیه این برگهای شکلاتی، کیکها و دسرهای خود را به آسانی تزیین کنید.
ادامه مقاله...

جعبه شکلاتی
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده . قالب را با کمی روغن چرب کنید. داخل قالب را با قلمو شکلاتی کنید. قالب را در یخچال بگذارید.این کار را چندین بار تکرار کنید. تا لایه ای ضخیم از شکلات ایجاد شود. سپس شکلات را به آرامی از قالب جدا کنید . و تزیین کنید. داخل قالب را می توانید از انواع اسمارتیز، ترافیل و یا شکلات های قالبی پر کنید. و یا یک نامه کوچک که حاوی کلمات عاشقانه و یا دوستانه هست قراردهید
ادامه مقاله...

شکلات کورنفلکس
ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید.
ادامه مقاله...

پروانه های شکلاتی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی