یکشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شکلات - انواع آبنبات

بیسکویت آبنباتی
ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید. سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه و شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.داخل شکل را هم به دلخواه خالی کنید. خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید.
ادامه مقاله...

سیب آبنباتی
شیره شکر سوخته است، که برای دادن رنگ طلایی و طعم تلخ و شیرین به بعضی از غذاها زده می شود. ساختن کارامل در موقع لزوم کار ساده ای است، ولی از آنجا که فاسد شدنی نیست نگه داری آن هم در شیشه دربسته اشکالی ندارد.
ادامه مقاله...

کارامل
ابتدا گلوکز یا عسل ، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا رنگ کارامل بدست بیاید . اگر دماسنج مخصوص شکلات را در دسترس دارید داخل ظرف کرده و نشانگر آن عدد 250 درجه فارنهایت یا سانتی گراد را نشان خواهد داد . در غیر اینصورت به رنگ مایع و غلظت آن توجه کنید.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی