
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
 | تارت بیسکویتی این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید بهترین ایده برای هدیه دادن برای جشن سپندارمذگان و ولنتاین و تولد و روز مادر می تواند باشد. ادامه مقاله... |
 | کوکوی گوشت کوبیده این غذا از غذاهای بازیافتی است. با باقی مانده گوشت کوبیده از آبگوشتی که تهیه کرده اید می توانید این کوکوی ساده و خوشمزه را آماده کنید. ادامه مقاله... |
 | کیک ترافل کریستالی آیا تا به حال شده کیکی درست کردید زمان جدا کردن از قالب به قالب چسبیده و تکه تکه شد فرصت هم ندارید که یک کیک دیگه درست کنید. یا اینکه کلا توی کیک پزی مهارتی ندارید کیکتون خوب پف نمی کند و ... دلتون می خواد که یک کیک خوشگل و راحت درست کنید و مشکل فرم دادن خامه را هم نداشته باشید بهتر است این دستور را از دست ندهید. ادامه مقاله... |
| سپندارمذگان (پنجم اسفند روز عشق) جشن اسفندگان (سپندارمذگان): یکی از جشنهای ایرانی است که در روز پنجم اسفند برگزار میشود. ابوریحان بیرونی در آثارالباقیه آوردهاست که ایرانیان باستان روز پنجم اسفند را روز بزرگداشت زن و زمین میدانستند. اگرچه منابع کهن از جمله ابوریحان این جشن را در روز پنجم اسفند ذکر کرده اند. ولی با توجه به تغییر ساختار تقویم ایرانی در زمان خیام که پس از ابوریحان میزیست، و سی و یک روزه شدن شش ماه نخست سال در گاهشماری ایرانی، تاریخ ذکر شده در منابع کهن را باید به روز رسانی کرد. امروز زرتشتیان آنرا در روز اسفند (سپندارمذ - پنجمین روز) از ماه اسفند (سپندارمذ) برابر با بیست و نهم بهمن در گاهشماری خورشیدی امروزین برگزار میکنند. ادامه مقاله... |
 | خمیر بیسکویت تزیینی همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویتهای ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید میشود. شعار این بیسکویت برای سالها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سالهای نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد میشد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه میکردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بستههای این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده میشود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | ژله پلنگی در این مقاله با یک نوع تکنیک جهت ایجاد نقش در سطح ژله آشنا می شوید و قادر خواهید بود طرح ها و نقش های مختلفی را با این روش تهیه کنید. ادامه مقاله... |
 | طرح ها و الگوها در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد. ادامه مقاله... |
 | نقاشی روی ژله 2 پدر عزیزم، از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد. این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی. روزت مبارک ادامه مقاله... |
 | کیک توت فرنگی توتفرنگی میوهای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگیهای وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگلهای شمال ایران توت فرنگی وحشی بطور فراوان یافت میشود. بهنظر میرسد که اولین رقم اصلاحشده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد. ادامه مقاله... |
 | دسر کرم لبو چغندر پخته یا همان لبو در فصل زمستان به راحتی در دسترس است . در تهیه این دسر از لبو استفاده شده است. که دسری بسیار ساده و خوشمزه است. ادامه مقاله... |
 | مافین ساده مافین های جدید، که در پخت آن ها از بیکینگ پودر (و گاهی جوش شیرین) استفاده می گردد، چیزی بین کیک و نان هستند و بسته به میزان کره و شکر استفاده شده در آن، به دو دسته "بافت نانی" و " بافت کیکی" تقسیم بندی می گردند که واضح است که دسته اول، از میزان شکر و کره کمتری در دستور پخت برخوردار بوده و هر کدام از این دستورها، نحوه اختلاط موادشان منحصر بفرد می باشد. ادامه مقاله... |
 | نان گل رز خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ادامه مقاله... |
 | بیسکویت آبنباتی ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید. سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه و شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.داخل شکل را هم به دلخواه خالی کنید. خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید. ادامه مقاله... |
 | جعبه شکلاتی شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده . قالب را با کمی روغن چرب کنید. داخل قالب را با قلمو شکلاتی کنید. قالب را در یخچال بگذارید.این کار را چندین بار تکرار کنید. تا لایه ای ضخیم از شکلات ایجاد شود. سپس شکلات را به آرامی از قالب جدا کنید . و تزیین کنید. داخل قالب را می توانید از انواع اسمارتیز، ترافیل و یا شکلات های قالبی پر کنید. و یا یک نامه کوچک که حاوی کلمات عاشقانه و یا دوستانه هست قراردهید ادامه مقاله... |
 | نان و پنیر و مربا فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود. ادامه مقاله... |
 | بیسکویت شکری خمیر بیسکویت را قالب بزنید سپس شکر رنگی را روی بیسکویت ها بریزید و یکم با دست رویشان را فشار دهید تا ذرات شکر به یکدیگر بچسبند . سپس درون فر قراردهید. ادامه مقاله... |
 | انواع سبدهای تزیینی از نان فر را روشن کنید روی 180 سانتی گراد تنظیم کرده .خمیر نان تافتون را به اندازه قالب مورد نظر باز کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را به آرامی داخل قالب بگذارید و با نوک انگشتان خمیر را به قالب فشار دهید . با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. در صورت تمایل می توانید زرده تخم مرغ و زعفران را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو و یا نوک انگشت، روی نان بمالید تا رنگ طلایی پیدا کند. ادامه مقاله... |
 | سالاد لبو و کلم ابتدا کلم سفید، کلم قرمز، آناناس و گردو را خرد کنید. سپس هویج رنده شده و کشمش پلویی و سس مایونز را به آن اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. و درون یک ظرف بریزید سعی کنید کمی آن را گنبدی کنید اما نه زیاد. سپس لبو را با رنده یا با چاقو ورقه ای کرده و از وسط نصف کنید. ادامه مقاله... |
 | شکلات کورنفلکس ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید. ادامه مقاله... |
 | پروانه های شکلاتی ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده ادامه مقاله... |
|