
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مناسبت های خاص - نوروز
 | خورش چغاله بادام گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید ادامه مقاله... |
 | سال نو مبارک باز عالم و آدم و پوسیده گان خزان و زمستان، خندان و شتابان به استقبال بهار میروند تا اندوه زمستان را به فراموشی سپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود طرب انگیز نو روز و جشن شگوفه ها را بر گذار می نمایند. ادامه مقاله... |
 | پسته شور تاریخچه گیاه پسته به 3 تا 4 هزار سال پیش برمی گردد. محل کشت این گیاه ایران،افغانستان و سوریه می باشد. به علت داشتن مواد مغذی و مفید از اهمیت خاصی برخوردار می باشد به علت داشتن ویتامین های آ، ب، ب 2، پ پ و پتاسیم، آهن و منیزیم در خونسازی بدن موثر است. مصرف بی رویه آن سبب بالا رفتن غلظت خون و برای دیابتی ها و کسانی که به نارسائئ کبد و نقرس دچار هستند مضر است. ادامه مقاله... |
 | سبزه منداب یک گیاه خوراکی یکساله است که بومی مناطق مدیترانه، از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه است. سَرده (جنس) منداب در ایران یک گونه گیاه علفی یکساله دارد که معمولا به صورت هرز در کشتزارها میروید. اين گیاه سرمادوست و بلندروز است که همانند گندم داراى انواع پاییزه و بهاره است. برگهاى منداب داراى پهنکى بخششده به چند بريدگى عميق و نامنظم است و گلهاى درشت به رنگ سفيد مايل به زرد يا مايل به صورتى با شبکهاى از خطهای ریز به رنگ بنفش دارد. از منداب در تهیه سالاد بهره میگیرند. منداب دارای ویتامین ث زیاد و همچنین نیترات زیاد است و به این خاطر نباید روزانه مقادیر زیادی از آن را خورد زیرا ممکن است از میزان نیترات مجاز برای بدن بگذرد. اين گياه در ايران در بلوچستان و نواحى اطراف درياى خزر يافت میشود و در برخی کشتزارهای کرمانشاه، آذربایجان، اهواز، بوشهر، تهران، یزد و جندق نیز میروید. در قدیم در فارسی، منداب را کک کوج هم مینامیدند و بدن شترهای دچارشده به جرب را با آن چرب میکردند. ادامه مقاله... |
 | سبزه شاهی بذر شاهی مانند گیاه آن خواص فراوانی دارد. این دانه در کشورهای مختلف به دلیل محتوی ریز مغذی های فراوان، در درمان برخی بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیبات موجود در دانه شاهی به هضم موادغذایی کمک می کند. متخصصان مصرف پودر آن را با معده خالی برای افرادی که از اختلال عملکرد تیروئید رنج می برند توصیه می کنند. بذر شاهی چربی سوز است و سوخت وساز بدن را افزایش می دهد. مصرف پودر آن خون را تصفیه می کند و بیماری پوستی، سوءهاضمه و اسهال را بهبود می بخشد.
سرفه های مزمن و آسم از اختلالاتی هستند که با مصرف پودر دانه شاهی بهبود پیدا می کنند. مصرف دانه شاهی در دوران شیردهی باعث افزایش ترشح شیر شده ولی با این حال برای زنان باردار توصیه نمی شود زیرا احتمال آسیب به جنین افزایش پیدا می کند. ادامه مقاله... |
 | تخم مرغ رنگی تخم مرغ یکی از اجزای سفره هفت سین، نمادی از باروری و نژاد است . که انواع سفید و رنگی آن زینت بخش سفره هفت سین است. ادامه مقاله... |
 | تزیین تخم مرغ رنگی تخم مرغ رنگی در سفره هفت سین نوروز قرار داده می شود که در گذشته به روش طبیعی با مواد در دسترس مثل زردچوبه، پوست پیاز، لبو و پوست انار رنگ آمیزی می شدند. در این مقاله با روش رنگ آمیزی تخم مرغ سفالی با رنگ آکریلیک آشنا می شوید. ادامه مقاله... |
 | آش رشته بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. ادامه مقاله... |
 | شیرینی لیمویی شیرینی لیمویی شیرینی کم چرب و کم شیرین است تقریبا شبیه قطاب است با این تفاوت که مقدار شیرینی آن کم است به جای سرخ کردن در فر پخته می شود و به جای پودر قند شکر روی آن پاشیده می شود. ادامه مقاله... |
 | خمیر بیسکویت تزیینی همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویتهای ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید میشود. شعار این بیسکویت برای سالها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سالهای نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد میشد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه میکردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بستههای این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده میشود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | مرغ با سس پرتقال آب پرتقال سرشار از ویتامین ث (اسید اسکوربیک)، پتاسیم، تیامین، فسفر جی، ویتامین ب۹ (اسید فولیک) و ویتامین ب۶ میباشد. ویتامین ث در جذب آهن به بدن کمک میکند. ادامه مقاله... |
 | کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود. ادامه مقاله... |
 | طرح ها و الگوها در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد. ادامه مقاله... |
 | ماهی شیر اقیانوس سرخ شده حلوای اقیانوسی نام نوعی ماهی آب شور که اسکلت استخوانی دارد. در خلیج فارس زیست و صید میشود.این ماهی فلس دار است و گوشت بسیار لذیذی دارد. در منطقه وسیعی در جنوب شرقی آسیا و خاور میانه، چین، ژاپن، استرالیا و سواحل شرقی آفریقا یافت میشود. از ماهی قباد بزرگتر میباشد ولی شکل آن به ماهی قباد شبیه است. ادامه مقاله... |
 | سبزی پلو سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت و یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم غذای شب عید ایرانیان بوده است. ادامه مقاله... |
 | شیرینی آرد نخودچی آرد نخودچی آردی است که از نخودچی پوست گرفته و بینمک تهیه میشود. نخودچی را میکوبند یا آسیاب میکنند و آن را با الک بسیار ریز، برای نرم و صاف شدن، الک میکنند. ادامه مقاله... |
 | شکلات کورنفلکس ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید. ادامه مقاله... |
|