چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری

سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
چهت آگاهی از قیمت ها لطفا با تلفن همراه یا ایمیل سایت تماس بگیرید. شماره تماس :09363068358 ایمیل : cookery.ir@gmail.com
ادامه مقاله...

سفارش انواع کرم ژله های فانتزی و گلدار
جهت سفارش انواع کرم ژله های فانتزی لطفا با ایمیل سایتcookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع شکلات
جهت سفارش انواع شکلات های فانتزی لطفا با ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع بیسکویت های فانتزی و کاپ کیک
جهت سفارش انواع بیسکویت های تزئینی و فانتزی لطفا با ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

چهارشنبه سوری
چهارشنبه‌سوری نام جشنی است که تغییر یافته مراسم باستانی پنج روز آخر سال به نام پنجه دزدیده یا اندرگاه است. این جشن برگرفته از آیین زرتشتی است که ایرانیان از ۱۷۰۰ سال پیش از میلاد تاکنون در پنج روز آخر هر سال، آن را با برافروختن آتش و جشن و شادی در کنار آن برگزار می‌کنند.
ادامه مقاله...

پسته شور
تاریخچه گیاه پسته به 3 تا 4 هزار سال پیش برمی گردد. محل کشت این گیاه ایران،افغانستان و سوریه می باشد. به علت داشتن مواد مغذی و مفید از اهمیت خاصی برخوردار می باشد به علت داشتن ویتامین های آ، ب، ب 2، پ پ و پتاسیم، آهن و منیزیم در خونسازی بدن موثر است. مصرف بی رویه آن سبب بالا رفتن غلظت خون و برای دیابتی ها و کسانی که به نارسائئ کبد و نقرس دچار هستند مضر است.
ادامه مقاله...

آش رشته
بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید.
ادامه مقاله...

آش انار
آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و آش انار یکی از آش های محلی و خوشمزه ای است که به روش های گوناگونی پخته و آماده می شود. در این مقاله با یکنوع پخت متفاوت آن آشنا خواهید شد.
ادامه مقاله...

دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
این خوراک سبزیجات میان وعده ای خوشمزه و سلامت برای کودکان و بزرگسالان و همچنین خوراک خوبی برای جشن های تولد و مهمانی های عصرانه می باشد.
ادامه مقاله...

آشنایی با انواع روش تزیین بیسکویت با کرم رویال
در این مقاله با انواع روش تزئین بیسکویت با کرم رویال آشنا خواهیم شد.
ادامه مقاله...

خمیر بیسکویت تزیینی
همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویت‌های ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود. شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سال‌های نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد می‌شد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه می‌کردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بسته‌های این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده می‌شود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا
ادامه مقاله...

کوکو سبزی
کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود.
ادامه مقاله...

طرح ها و الگوها
در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد.
ادامه مقاله...

نقاشی با شابلون روی دسر
این تکنیک به شما کمک می کند تا طرحهای مورد نظر خود را سریع و آسان روی انواع دسر و کیک نقاشی کنید.
ادامه مقاله...

سبزی پلو
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت و یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم غذای شب عید ایرانیان بوده است.
ادامه مقاله...

خورش مرغ ترش مخصوص
این خورش تقریبا شبیه مرغ ترش گیلانی است البته با کمی تغییرات. در عین حال ساده و آسان است بسیار لذیذ و خوشمزه است .
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی
تهیه این شکلات ها بسیار آسان است . برای جشن تولد و عید نوروز بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

ته چین انار
ته چین انار، غذایی خوشمزه و آسان مخصوص شب یلدای خانواده های ایرانی است.
ادامه مقاله...

ژله در طالبی
بتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند.
ادامه مقاله...

شوید پلو با میگو
پوست و سر میگو را جدا کنید. درون میگو نزدیک به سطح یک یا دو نوار تیره رنگ وجود دارد. با نوک چاقو برشی روی میگو ایجاد کنید سپس با نوک چاقو آن نوار تیره را کاملا خارج کنید. قبل از سرخ کردن با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure