
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
 | چهارشنبه سوری چهارشنبهسوری نام جشنی است که تغییر یافته مراسم باستانی پنج روز آخر سال به نام پنجه دزدیده یا اندرگاه است. این جشن برگرفته از آیین زرتشتی است که ایرانیان از ۱۷۰۰ سال پیش از میلاد تاکنون در پنج روز آخر هر سال، آن را با برافروختن آتش و جشن و شادی در کنار آن برگزار میکنند. ادامه مقاله... |
 | پسته شور تاریخچه گیاه پسته به 3 تا 4 هزار سال پیش برمی گردد. محل کشت این گیاه ایران،افغانستان و سوریه می باشد. به علت داشتن مواد مغذی و مفید از اهمیت خاصی برخوردار می باشد به علت داشتن ویتامین های آ، ب، ب 2، پ پ و پتاسیم، آهن و منیزیم در خونسازی بدن موثر است. مصرف بی رویه آن سبب بالا رفتن غلظت خون و برای دیابتی ها و کسانی که به نارسائئ کبد و نقرس دچار هستند مضر است. ادامه مقاله... |
 | آش رشته بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. ادامه مقاله... |
 | آش انار آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و آش انار یکی از آش های محلی و خوشمزه ای است که به روش های گوناگونی پخته و آماده می شود. در این مقاله با یکنوع پخت متفاوت آن آشنا خواهید شد. ادامه مقاله... |
 | خمیر بیسکویت تزیینی همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویتهای ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید میشود. شعار این بیسکویت برای سالها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سالهای نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد میشد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه میکردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بستههای این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده میشود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود. ادامه مقاله... |
 | طرح ها و الگوها در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد. ادامه مقاله... |
 | سبزی پلو سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت و یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم غذای شب عید ایرانیان بوده است. ادامه مقاله... |
 | ژله در طالبی بتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. ادامه مقاله... |
 | شوید پلو با میگو پوست و سر میگو را جدا کنید. درون میگو نزدیک به سطح یک یا دو نوار تیره رنگ وجود دارد. با نوک چاقو برشی روی میگو ایجاد کنید سپس با نوک چاقو آن نوار تیره را کاملا خارج کنید. قبل از سرخ کردن با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید ادامه مقاله... |
|