
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
 | دلمه برگ مو برگ مو یا برگ درخت انگور سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست و برای سلامت قلب و بسیاری از دستگاههای بدن مفیده. این گیاه معمولا به صورت کنسرو شده مصرف میشه در حالیکه بهترین راه استفاده از خواص برگ مو اینه که به صورت تازه و خام و یا بخار پز مصرف بشه.
برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و غذاهای کم کالری هستن، برگ مو میتونه یک انتخاب خیلی مناسب باشه به این دلیل که بسیار کم کالری هست و همچون کاهو خاصیت سیر کنندگی داره. هر پنج برگ انگور 14 کالری داره و این مقدار کالری تعجب بر انگیز و بسیار ناچیزه.
برگ مو منبع خوبی از انواع مواد مغذی از جمله ویتامن های K, A, E, C و B6 هست. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین، آهن، فیبر، ریبوفلاوین، فولات، کلسیم، منیزیمف مس و منگنزه. ادامه مقاله... |
 | شیر برنج قالبی شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج میپزند و بیشتر با شکر و شیره میخورند. بدان «آش شیر» نیز گویند.«شیربا» در شاهنامه فردوسی نیز به کار رفتهاست.در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیینهای آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع میکنند و با آن شیربرنج درست کرده، میخورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام میریزند. شیربرنج بهجهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامینهای گروه ب) و همچنین طعمدهندههای مقوی و آرامبخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است. ادامه مقاله... |
 | کوفته هویح کوفته یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین غذاهای سنتی ایرانی است که بسته به مواد مورد استفاده در کوفته نام گذاری شده است انواع معروف کوفته ها: کوفته تبریزی، کوفته هویج، کوفته هلو، کوفته دست به گردن، کوفته ریزه، کوفته شبد باقلا و ... در ایران معروف هستند. که در این مقاله به آموزش کوفته هویج می پردازیم که یک کوفته بسیار خوشمزه مخصوصا برای کسانی که به دنبال طعم جدید و خاص هستند. ادامه مقاله... |
 | شیرینی گل دستور شیرینی گل کار خانم کمالی یکی از کاربران هنرمند گروه تلگرامی سایت می باشد با تشکر فراوان از ایشان شما هم می توانید دستورهای امتحان شده خود را برای سایت ارسال نمایید جهت ارسال به شماره تلفن 09363068358 در تلگرام ارسال نمایید. ادامه مقاله... |
 | سوپ مرغ و قارچ سوپ (به انگلیسی: Soup) مایعی خوارکی و گرم میباشد، که از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخکرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنیها تهیه میشود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیشغذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو میشود. به طور کلی سوپها به دو نوع کلی تقسیم میشوند:سوپهای رقیق، سوپهای غلیظ.در اصل سوپها در گذشته خود غذایی کامل بودهاند که اساس آنها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیلدهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ باز میگردد. منبع: ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | آش رشته بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. ادامه مقاله... |
 | کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود. ادامه مقاله... |
 | کیک با هویج و نارگیل آماده سازی این کیک بسیار ساده و راحت است. برای خیلی ها که به دنبال امتحان طعم های جدیدی هستند "گزینه مناسب و در عین حال بسیار سالم و سلامت است. ادامه مقاله... |
 | توپ خرمایی هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. ادامه مقاله... |
 | حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب، پودر هل و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس کنار گزارده.آرد را توی ظرف ریخته و روی حرارت کمی بو می دهیم ادامه مقاله... |
 | رولت خرما هسته خرمای دشتستانی را دراورده و خرما را روی شعله خیلی ملایم گرم کرده و سپس درحالیکه هنوز داغ است با گوشتکوب آن را بکوبید تا له شود. ادامه مقاله... |
|