چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیکها - انواع مافین و کاپ کیک

جدول اندازه قالب و مقدار مواد در کیک اسفنجی
در این مقاله مقدار مواد مورد نیاز کیک اسفنجی تعداد تخم مرغ و اندازه قالب در جدولی به صورت اختصار قرارداده شده است به راحتی می توانید بر اساس تعداد تخم مرغ سایز قالب را پیدا کنید.
ادامه مقاله...

مافین ساده
مافین های جدید، که در پخت آن ها از بیکینگ پودر (و گاهی جوش شیرین) استفاده می گردد، چیزی بین کیک و نان هستند و بسته به میزان کره و شکر استفاده شده در آن، به دو دسته "بافت نانی" و " بافت کیکی" تقسیم بندی می گردند که واضح است که دسته اول، از میزان شکر و کره کمتری در دستور پخت برخوردار بوده و هر کدام از این دستورها، نحوه اختلاط موادشان منحصر بفرد می باشد.
ادامه مقاله...

نکاتی در خصوص مافین ها و کاپ کیک ها
لغت انگلیسی مافین (Muffin)، که به قولی از ریشه فرانسوی (Mufflet) به معنای نان نرم گرفته شده و در زبان آلمانی نیز معادل کلمه (Muffe)، به معنای نوعی کیک می باشد، به نوعی نان اطلاق می گردد که در اندازه کوچک پخته و سرو می گردیده و در پخت آن از مایه خمیر جهت فرآوری خمیر و حجیم نمودن آن، استفاده می گردیده و غالب انواع آن شیرین نبودند. در قرن 19 میلادی به دلیل تک نفره بودن این نوع کیک، پخت و سرو آن خصوصا به صورت داغ جهت صبحانه، گسترش زیادی پیدا کرد و به مرور بنا به ذائقه های مختلف، تنوع فراوانی در دستور پخت آن بوجود آمد و نمونه شیرین آن نیز که از حجم دهنده های شیمیایی بجای مایه خمیر در پخت آن استفاده می شد و دارای رویه تزئینی هم شده بود، متداول گردید.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure