
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کیکها - تزئین کیک
 | تارت بیسکویتی این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید بهترین ایده برای هدیه دادن برای جشن سپندارمذگان و ولنتاین و تولد و روز مادر می تواند باشد. ادامه مقاله... |
 | همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی فرم دادن خامه قنادی یکی از مهمترین مهارتی است که بسیار کمک می کند که بتوانیم انواع کیک ها و دسرها را در خانه به راحتی تهیه کنیم تمام نکات و اصولی که در این رابطه لازمست بدانیم در این مقاله گنجانده شده است لطفا با دقت مطالعه بفرمایید ادامه مقاله... |
 | طرح ها و الگوها در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد. ادامه مقاله... |
 | تزیین کیک با نقاشی های خوراکی تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقهای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچهها بود. این کارخانه و کارخانههای متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار میگردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر میشود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی میشوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه میکنند.یکی از افزودنیهای نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات میشود، موم پارافین است. شکلاتهای دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمیشوند و از این روش قابل شناسایی میباشند. ادامه مقاله... |
 | تزیین کیک کپسول آتش نشانی ابتدا دور قالب کیک را ورق آلومینیوم قرار می دهیم. سپس اولین لایه کیک را می گذاریم. روی آن پودینگ را می ریزیم. لایه دوم کیک را می گذاریم و بسته به تعداد لایه ها این کار تکرار می شود. در آخر آخرین لایه کیک قرارداده می شود رویش را می پوشانیم . ادامه مقاله... |
 | آماده کردن عروسک برای تزیین روی کیک ابتدا پاهای عروسک مورد نظر را از آن جدا کرده و یک نی کلفت که مخصوص بستنی های آیس پک است را در قسمت خالی زیر کمر عروسک فرو کرده و به مقدار مورد نیاز نی را با چاقو جدا کنید. و عروسک را به کمک این نی روی کیک قرار دهید. ادامه مقاله... |
 | گل تزیینی فوندانت ابتدا خمیر را با رنگ مجاز خوراکی به رنگ دلخواه درآورده، سپس یک مقدار از خمیر برداشته و بقیه خمیر را درون کیسه پلاستیکی قرارداده تا خشک نشود. خمیر را در دست کمی ورز دهید اگر خیلی خشک بود پارافین یا گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کرده و اگر کمی چسبناک به آن پودر قند اضافه کنید. ادامه مقاله... |
 | کیک با کرم پودینگ شکلاتی ابتدا پودر پودینگ شکلاتی را با 2 لیوان شیر حل کرده روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم بزنید. آنقدر که غلظت پیدا کند سپس 3 ورق ژلاتین را در آن انداخته تا حل شود و صبر کنید تا پودینگ سرد شود. ادامه مقاله... |
 | تزیین کیک با رویه ژله ابتدا کیک را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده.لایه ها را با خامه و مواد دلخواه روی یکدیگر قرار داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و کاملا روی کیک را با آن بپوشانید. سپس مقداری ژله بریلو را با رنگ دلخواه مخلوط کرده و برای اینکه روکش ژله ای کیک طعم خوبی داشته باشد یک بسته ژله آماده را که فقط با یک لیوان آب جوش حل شده را با بریلو ادامه مقاله... |
 | تزیین کیک با زرورق شکلات ابتدا کیک را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کرده. سپس خامه فرم گرفته را با شکلات آب کرده مخلوط کرده. لایه اول کیک را گذاشته با آب کمپوت یا شهد مرطوب کرده. سپس کرم را روی آن بمالید. ادامه مقاله... |
 | پروانه های شکلاتی ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده ادامه مقاله... |
 | کیک تولد با تزیین ماشین ابتدا یک کیک درست می کنیم. من طبق معمول برای سریعتر شدن کار از پودر کیک آماده استفاده کردم. طبق دستور آن را آماده می کنیم. برای سه رنگ درست کردن کیک از قالب مخصوص استفاده کردم. ادامه مقاله... |
 | کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا گرم شود. سپس یک کیک اسفنجی یا یک کیک با پودر کیک آماده طبق دستور آن آماده کنید. سپس کف قالب را کمی چرب کرده، و مواد کیک را توی قالب ها ریخته توی طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارداده. ادامه مقاله... |
 | کیک هندوانه ابتدا هندوانه را با چاقو به شکل دلخواه درآورده. سطح هندوانه را با پنیر خامه ای پوشانده وبا خامه ریز آن را تزیین کرده. می توانید مقداری از این خامه را با رنگ مجاز خوراکی رنگ کرده. ادامه مقاله... |
|