
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مدت زمان آماده شدن - بسیار سریع
 | میرزاقاسمی گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت میشود. میرزاقاسمی، یکی از مهمترین غذهای محلی گیلان است. آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان، آمادگی پرورش انواع خوراکیهای طبیعی شامل: صیفیجات، میوهها، حبوبات و غیره علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است. ادامه مقاله... |
 | کوکوی گوشت کوبیده این غذا از غذاهای بازیافتی است. با باقی مانده گوشت کوبیده از آبگوشتی که تهیه کرده اید می توانید این کوکوی ساده و خوشمزه را آماده کنید. ادامه مقاله... |
 | شیر برنج قالبی شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج میپزند و بیشتر با شکر و شیره میخورند. بدان «آش شیر» نیز گویند.«شیربا» در شاهنامه فردوسی نیز به کار رفتهاست.در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیینهای آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع میکنند و با آن شیربرنج درست کرده، میخورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام میریزند. شیربرنج بهجهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامینهای گروه ب) و همچنین طعمدهندههای مقوی و آرامبخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است. ادامه مقاله... |
 | شیرینی گل دستور شیرینی گل کار خانم کمالی یکی از کاربران هنرمند گروه تلگرامی سایت می باشد با تشکر فراوان از ایشان شما هم می توانید دستورهای امتحان شده خود را برای سایت ارسال نمایید جهت ارسال به شماره تلفن 09363068358 در تلگرام ارسال نمایید. ادامه مقاله... |
 | تخم مرغ رنگی تخم مرغ یکی از اجزای سفره هفت سین، نمادی از باروری و نژاد است . که انواع سفید و رنگی آن زینت بخش سفره هفت سین است. ادامه مقاله... |
 | کوکوی تره تره: از گیاهان خوراکی است. رنگ آن سبز است و آن را در دسته سبزیها به شمار میآورند. برگهای آن به شکل نوارهای بلندی است که از ریشه آغاز میشوند و در امتداد طولی شکاف دارد. تره داراي مقدار زيادي آهن است و ويتامين«ث» به مقدار زيادي در برگ هاي سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ويتامين هاي ب1 ـ ب2 در تره يافت مي شود و داراي كاراتين نيز است.
تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نيست. ادامه مقاله... |
 | هشت پای سوسیسی با نودل خوردن سوسیس چند بار در سال اشکال ندارد. برای اون روز می توانید این هشت پای سوسیسی را با پاستا یا نودل به سرعت آماده کنید. البته در نظر داشته باشید که از سوسیس های مرغوب با مارک های معتبر استفاده کنید. ادامه مقاله... |
 | ته دیگ سیب زمینی سیب زمینی حاوی آنزیمهایی است که برای التیام زخمهای معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده میگذارند که موجب التیام خواهد شد
ضماد خام آن را روی محل سوختگی و پلک ورم کرده میگذارند (البته باید کاملاً استریل باشد) و بسیار تسکین دهندهاست. منبع: ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود. ادامه مقاله... |
 | سس خامه و تخم مرغ تهیه این سس بسیار سریع و آسان است و برای انواع پاستاها مناسب می باشد. به خاطر داشتن زرده تخم مرغ خام لازمست که با پاستا روی حرارت قرار دهید. ادامه مقاله... |
 | سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی سس سفید را فرانسوی ها بشامل (bechamel) می نامند که از نام استاد آشپزی که این سس را درست کرده گرفته شده است. اما در جاهای دیگر به سس سفید معروف است. اما فرانسوی ها از آب مرغ یا ماهی یا قلم در این سس استفاده می کنند بدون شیر که به آن بشامل می گویند زمانی که یک لیوان شیر هم به آن اضافه می کنند به آن سس سفید می گویند . که این پایه سس سفید است که با افزودن مواد دیگر سس های دیگری از آن می توان آماده کرد. مثل استفاده از انواع سبزیجات معطر، انواع ادویه و زعفران . ادامه مقاله... |
 | سالاد سیب زمینی و زیتون سیب زمینی نخستین بار توسط سرجان ملکم در اواسط پادشاهی فتحعلیشاه قاجار به ایران آورده شدهاست، برای همین در ابتدا به آن «آلوی ملکُم» میگفتند و اکنون هم در بعضی شهرهای ایران سیب زمینی را بنام آلو میشناسند. سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است که وقتی پخته میشود به آسانی جذب میشود. ساقه و برگهای سیب زمینی حاوی سمی بنام سولانین است، بنابراین نباید آن را مصرف کرد.سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و برای تامین ویتامین ث مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر میرود. سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. ادامه مقاله... |
 | آب دوغ و خیار تابستانی آبدوغ خیار نام یک غذای ساده سنتی ایرانی است که بصورت سرد و در کاسه سرو میشود.این غذای خوش طعم، ظاهری دلنشین داشته و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.انواع مشابه آن در بلغارستان، ترکیه، مقدونیه، قبرس، آلبانی و ارمنستان نیز تهیه میشود.وجود ماست(دوغ) در این غذا، موجب جذب پروتئین و کلسیم، کاهش کلسترول خون، تقویت باکتریهای مفید موجود در دستگاه گوارشی، کاهش احتمال بروز تومور و سرطان روده بزرگ، کاهش تعداد قارچها در دستگاه تناسلی زنان و حتی کاهش وزن خواهد بود. کشمش موجود در این غذا، دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از تخریب سلولی و پوکی استخوان جلوگیری نموده و برای سلامت دندان و لثه نیز مفید است. همچنین فسفر موجود در گردوی مورد استفاده در این غذا، با فسفر موجود در ماهی برابری نموده و منبع جذب انواع ویتامینها میباشد. ادامه مقاله... |
 | توپ خرمایی هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. ادامه مقاله... |
 | ژله در طالبی بتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. ادامه مقاله... |
| کرم رویال ابتدا سفیده ی تخم مرغ، وانیل و کرم تارتار یا آبلیمو را با همزن برقی زده تا کف کند سپس پودر قند را کم کم به آن اضافه کنید به همزدن ادامه میدهیم تا پودرقند تمام شده و کرم فرم بگیرد، به صورتیکه جای پره های همزن روی آن بماند و زمانی که ظرف را بر می گردانیم نریزد.با اضافه کردن رنگ به کرم رویال میتوانید آنرا به رنگهای مختلف آماده کنید. ادامه مقاله... |
 | کرم شانتی ابتدا یک بسته پودر کرم شانتی را با نصف لیوان شیر مخلوط کنید . با همزن با درجه تند آنقدر بزنید تا فرم بگیرد. ادامه مقاله... |
 | خمیر کیکی مقداری کیک ساده را خرد کرده . کمی خامه یا شیر یا آب به آن اضافه کرده و با دست کمی ورز دهید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس به فرم دلخواه در آورید. و برای تزیین استفاده کنید. ادامه مقاله... |
 | پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را له کرده سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده. ادامه مقاله... |
 | شیرینی نان تست ابتدا نان تست را به شکل دلخواه برش زده می توانید برای برش زدن آن از قالب استفاده کنید و یا نان ها را به شکل مثلث به دو قسمت تقسیم کنید. سپس تخم مرغ ها را با چنگال هم زده سپس شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود. ادامه مقاله... |
 | سس سیر و سبزیجات معطر ابتدا سیر را خرد کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم. سپس سبزیجات معطر مثل گشنیز و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده. و این سس را روی سیب زمینی سرخ شده می ریزیم. ادامه مقاله... |
 | سس قرمز برای مرغ ابتدا روغن را داغ کرده. رب گوجه فرنگی را در روغن خوب سرخ کرده. سپس زردچوبه، کاری و نمک را به آن اضافه کرده کمی هم زده . ته استکان آب زعفران به آن اضافه کرده هم بزنید و روی مرغ بریزید ادامه مقاله... |
 | کیک هندوانه ابتدا هندوانه را با چاقو به شکل دلخواه درآورده. سطح هندوانه را با پنیر خامه ای پوشانده وبا خامه ریز آن را تزیین کرده. می توانید مقداری از این خامه را با رنگ مجاز خوراکی رنگ کرده. ادامه مقاله... |
|