
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
دستور - چینی
 | چای سبز با طعم دارچین چای سبز را در قوری چینی ریخته یک مقدار کم آب جوش روی آن ریخته وسریع آب آن را دور بریزید.تا چای شسته شود. دوباره به اندازه مورد نظر آب جوش رویش ریخته و 10 دقیقه بگذارید بماند سپس آن را در فنجان ریخته و یک شاخه نبات را خیس و مرطوب کرده و در ظرف دارچین فرو ببرید تا دانه های دارچین به آن بچسبد. شاخه نبات را در چای حل کنید و نوش جان کنید. ادامه مقاله... |
 | چای چای که به زبان انگلیسی TEA و چینی TAY یا CHAI نامیده می شود، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است. بوته چای دارای برگهای ساده، غالباً پایا، متناوب و گل هایی معمولا نر - ماده و منظم است. چای دارای دو گونه مهم چینی CAMELLTA SINESIS و آسامی CAMELLTA ASSAMICA و یک زیر گونه کامبوجی می باشد . ادامه مقاله... |
|