
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
دستورهای خاص - کودکان
 | دسر پاناکوتا پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. ادامه مقاله... |
 | شیر برنج قالبی شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج میپزند و بیشتر با شکر و شیره میخورند. بدان «آش شیر» نیز گویند.«شیربا» در شاهنامه فردوسی نیز به کار رفتهاست.در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیینهای آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع میکنند و با آن شیربرنج درست کرده، میخورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام میریزند. شیربرنج بهجهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامینهای گروه ب) و همچنین طعمدهندههای مقوی و آرامبخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است. ادامه مقاله... |
 | شیرینی گل دستور شیرینی گل کار خانم کمالی یکی از کاربران هنرمند گروه تلگرامی سایت می باشد با تشکر فراوان از ایشان شما هم می توانید دستورهای امتحان شده خود را برای سایت ارسال نمایید جهت ارسال به شماره تلفن 09363068358 در تلگرام ارسال نمایید. ادامه مقاله... |
 | سوپ مرغ و قارچ سوپ (به انگلیسی: Soup) مایعی خوارکی و گرم میباشد، که از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخکرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنیها تهیه میشود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیشغذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو میشود. به طور کلی سوپها به دو نوع کلی تقسیم میشوند:سوپهای رقیق، سوپهای غلیظ.در اصل سوپها در گذشته خود غذایی کامل بودهاند که اساس آنها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیلدهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ باز میگردد. منبع: ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | ژله رنگین کمان ژله رنگین کمانی یکی از ساده ترین و در عین حال بسیار وقت گیر اما در نهایت ژله زیبایی خواهد شد که برای جشن تولد کودکان مناسب است از طعم و ظاهر زیبای آن لذت ببرید. ادامه مقاله... |
 | تخم مرغ رنگی تخم مرغ یکی از اجزای سفره هفت سین، نمادی از باروری و نژاد است . که انواع سفید و رنگی آن زینت بخش سفره هفت سین است. ادامه مقاله... |
 | پیتزا سبزیجات پیتزا (pitzza) کلمه ایتالیایی، معادل پای (pie) انگلیسی و تورت (tourte)فرانسه، به معنای نانی که با نان خورش یکجا کوره پز می شود. این نان به احتمال قوی از خاورمیانه به سواحل ایتالیا رفته است. چون که شکل تافتون مانند آن با همه نان های اروپایی تفاوت دارد به علاوه اشکال قدیم پیتزا در بسیاری از نواحی ایران، کشورهای عربی و ترکیه هنوز هم دیده می شود.
(مستطاب آشپزی) ادامه مقاله... |
 | هشت پای سوسیسی با نودل خوردن سوسیس چند بار در سال اشکال ندارد. برای اون روز می توانید این هشت پای سوسیسی را با پاستا یا نودل به سرعت آماده کنید. البته در نظر داشته باشید که از سوسیس های مرغوب با مارک های معتبر استفاده کنید. ادامه مقاله... |
 | ته دیگ سیب زمینی سیب زمینی حاوی آنزیمهایی است که برای التیام زخمهای معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده میگذارند که موجب التیام خواهد شد
ضماد خام آن را روی محل سوختگی و پلک ورم کرده میگذارند (البته باید کاملاً استریل باشد) و بسیار تسکین دهندهاست. منبع: ویکی پدیا ادامه مقاله... |
 | خوراک سبزیحات با سس سفید تهیه این غذا بسیار ساده و آسان است با سبزیجات پخته و افزودن سس سفید غذای بسیار مقوی و خوشمزه ای برای خود و فرزندان خردسال خود در زمان کوتاهی آماده می کنید. ادامه مقاله... |
 | کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود. ادامه مقاله... |
 | دمی نخود با تن ماهی نخودفرنگی غنی از پروتئین می باشد، مقدار زیادی ویتامین و املاح نیز در آن یافت می شود. از این رو این گیاه دارای فواید تغذیه ای بی شماری می باشد. از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است و غنی از فیبرهای غذایی است، به همین دلیل برای کسانی که از یبوست رنج میبرند نیر مفید می باشد. ادامه مقاله... |
 | سس خامه و تخم مرغ تهیه این سس بسیار سریع و آسان است و برای انواع پاستاها مناسب می باشد. به خاطر داشتن زرده تخم مرغ خام لازمست که با پاستا روی حرارت قرار دهید. ادامه مقاله... |
 | شکلات هندوانه ای آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشتهاست به صورتی که برخی از مراسمهای سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا میکنند. انواع مختلفی دارد بسته به ترکیبات آن به آجیل شور، آجیل شیرین، آجیل میوه ای تقسیم می شوند. ادامه مقاله... |
 | کیک توت فرنگی توتفرنگی میوهای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگیهای وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگلهای شمال ایران توت فرنگی وحشی بطور فراوان یافت میشود. بهنظر میرسد که اولین رقم اصلاحشده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد. ادامه مقاله... |
 | شنیتسل جگر گوسفند جگر سیاه یکی از منابع بسیار غنی ویتامین A است. همان طور که می دانید ویتامین A از جمله ویتامین های محلول در چربی است که در رشد، سلامت پوست، سلامت بینایی و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها، نقش بسزایی دارد. جگر سیاه یکی از مواد غذایی است که از حیث مقدار ویتامین A تقریبا ماده غذایی شبیه به آن وجود ندارد. در افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند، مصرف کمی جگر یا عصاره آن می تواند به خوبی مشکل آنان را برطرف سازد. ادامه مقاله... |
 | دسر ماست و لبو این دسر بسیار خوشمزه و سلامت است . مخصوصا برای کودکان و سالمندان و کسانی که دوست دارند دسری رژیمی و مفید استفاده کنند. ادامه مقاله... |
 | مافین ساده مافین های جدید، که در پخت آن ها از بیکینگ پودر (و گاهی جوش شیرین) استفاده می گردد، چیزی بین کیک و نان هستند و بسته به میزان کره و شکر استفاده شده در آن، به دو دسته "بافت نانی" و " بافت کیکی" تقسیم بندی می گردند که واضح است که دسته اول، از میزان شکر و کره کمتری در دستور پخت برخوردار بوده و هر کدام از این دستورها، نحوه اختلاط موادشان منحصر بفرد می باشد. ادامه مقاله... |
 | کوکو سیب زمینی کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد. ادامه مقاله... |
 | رولت خرما هسته خرمای دشتستانی را دراورده و خرما را روی شعله خیلی ملایم گرم کرده و سپس درحالیکه هنوز داغ است با گوشتکوب آن را بکوبید تا له شود. ادامه مقاله... |
 | ژله در طالبی بتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. ادامه مقاله... |
 | پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را له کرده سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده. ادامه مقاله... |
 | شیرینی نان تست ابتدا نان تست را به شکل دلخواه برش زده می توانید برای برش زدن آن از قالب استفاده کنید و یا نان ها را به شکل مثلث به دو قسمت تقسیم کنید. سپس تخم مرغ ها را با چنگال هم زده سپس شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود. ادامه مقاله... |
 | ژله با کمپوت میوه ابتدا میوه را از آب کمپوت جدا کرده، آب کمپوت را روی حرارت قرارداده پس از بجوش آمدن برای هر لیوان آب کمپوت 3 تا 4 ورق ژلاتین توی آب کمپوت داغ بیاندازید و با قاشق آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. سپس در قالب دلخواه ریخته و میوه ها را به آن افزوده و در یخچال قرارداده تا ژله کاملا بسته شود. ادامه مقاله... |
 | شکلات کورنفلکس ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید. ادامه مقاله... |
|