
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مدت زمان آماده شدن - طولانی
 | خورش چغاله بادام گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید ادامه مقاله... |
 | آش رشته بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. ادامه مقاله... |
 | آش انار آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و آش انار یکی از آش های محلی و خوشمزه ای است که به روش های گوناگونی پخته و آماده می شود. در این مقاله با یکنوع پخت متفاوت آن آشنا خواهید شد. ادامه مقاله... |
 | خمیر پیتزا 1 در این دستور با نوعی خمیر که در تهیه آن از شیر و مایه خمیر استفاده شده است آشنا خواهید شد. این خمیر به سبب داشتن روغن بیشتر کمی چرب تر و خوشمزه تر نسبت به سایر خمیر های پیتزا می باشد. ادامه مقاله... |
 | شیرینی لیمویی شیرینی لیمویی شیرینی کم چرب و کم شیرین است تقریبا شبیه قطاب است با این تفاوت که مقدار شیرینی آن کم است به جای سرخ کردن در فر پخته می شود و به جای پودر قند شکر روی آن پاشیده می شود. ادامه مقاله... |
 | کیک چند لایه مرغ و هویج هویج یا گَزَر(زردک) گیاهی خوراکی و دوساله از خانواده چتریان است. هویج معمولاً به رنگ نارنجی یا سفید، و یا مخلوطی از قرمز و سفید است و تازهٔ آن بافتی خشک و ترد دارد.هویج یک سبزی ریشهدار است که میتوان آن را خام و یا خردشده یا رندهشده در سالاد خورد و بیشتر در پخت سوپها و خورشها کاربرد دارد. بتاکاروتن، دوپاری از ویتامین آ، در هویج بهفراوانی یافت میشود و رنگ نارنجی خاصّ این سبزی نیز به همین خاطر است. بهعلاوه هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتیاکسیدانها و موادّ معدنی بهشمار میرود. ادامه مقاله... |
 | تیرامیسو تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، زبان محلی: tiramesù) یکی از محبوبترین کیکها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزدهای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخممرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعمدارش میکنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگها، کیکها و دسرهای دیگر نیز استفاده میشود. ادامه مقاله... |
 | خورش قیمه پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود ادامه مقاله... |
 | بیسکویت آبنباتی ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید. سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه و شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.داخل شکل را هم به دلخواه خالی کنید. خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید. ادامه مقاله... |
 | تزیین کیک کپسول آتش نشانی ابتدا دور قالب کیک را ورق آلومینیوم قرار می دهیم. سپس اولین لایه کیک را می گذاریم. روی آن پودینگ را می ریزیم. لایه دوم کیک را می گذاریم و بسته به تعداد لایه ها این کار تکرار می شود. در آخر آخرین لایه کیک قرارداده می شود رویش را می پوشانیم . ادامه مقاله... |
 | خورش فسنجان با مرغ بریانی نمکی ابتدا پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد. بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود ادامه مقاله... |
 | پیراشکی گوشت مقداری آرد روی سطح کار بریزید و خمیر را با وردنه بازکنید. و با لیوان روی خمیر فشار بیاورید. و خمیرهایی دایره ای آماده کنید. شما می توانید از قالب بیسکویت هم استفاده کنید. برای هر پیراشکی به دولایه خمیر نیاز دارید. سپس مواد گوشتی را بین دو لایه قرار داده و به آرامی با نوک انگشت لایه ها را بهم بچسبانید. ادامه مقاله... |
 | خمیر پیراشکی ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود. ادامه مقاله... |
 | کیک با کرم پودینگ شکلاتی ابتدا پودر پودینگ شکلاتی را با 2 لیوان شیر حل کرده روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم بزنید. آنقدر که غلظت پیدا کند سپس 3 ورق ژلاتین را در آن انداخته تا حل شود و صبر کنید تا پودینگ سرد شود. ادامه مقاله... |
 | مرغ درسته با طعم زنجفیل ابتدا نمک، فلفل سیاه، ادویه دلخواه و پیاز خرد شده را توی شکم مرغ و روی مرغ می ریزیم. به خاطر اینکه مرغ چربی دارد نیازی نیست که مرغ را چرب کنیم. اما اگر بخواهید می توانید یک تکه کره را با سبزیجات معطر نظیر گیاه رزماری که من به صورت خشک در دسترس داشتم و همینطور یک تا دو برگ برگ بو که به صورت درسته توی مرغ می گذاریم. ادامه مقاله... |
 | خورش قرمه سبزی ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید. ادامه مقاله... |
|